Hírek Márkahírek Versenyek Volvo

Győzelmet arattak a magyar Volvo Truck márkaszervizek szerelői

Első helyen jutott tovább a magyar Volvo Truck márkaszervizek szerelőiből álló F.B.One csapat a veronai Volvo Truck Centerben március 28-án megrendezett regionális középdöntőn a nemzetközi Volvo VISTA szervizcsapatverseny döntőjébe.

illusztráció

Így szerelőink júniusban 29 további csapattal mérkőznek meg az első helyért a Volvo göteborgi központjában. Az oklevelet és a kupát Tom Jörning, a régió vezetője személyesen adta át a díszvacsorán. A keletközép-európai régiót a második helyzett litván és a harmadik helyen végzett lettországi csapat képviseli még a döntőben. A VISTA 1957-ben svédországi Volvo szerelők versenyeként indult, azóta pedig nemzetközivé vált. A verseny célja, hogy fejlessze a szerelők tudását az ügyfelek színvonalasabb kiszolgálása érdekében. Múlt szeptemberben összesen 75 országból 3740 csapat nevezett. Közülük a legjobb 153 jutott a 16 területi középdöntő egyikébe, amelyen idén először két magyar csapat is részt vett. Mindez jól mutatja elhivatott szerelőink kiváló szakmai felkészültségét és hozzáértését.

Forrás: Volvo Trucks
.

(Ezt a cikket 183 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .