Alkatrészgyártók hírei DAF Hírek Járműtechnika Márkahírek

A PACCAR Parts a HACO emelőhátfal-alkatrészekkel bővíti TRP termékskáláját

1995-ben a PACCAR Parts TRP néven indította útjára teherautó- és pótkocsialkatrészek szolgáltatását. Ez a “mindent egy helyen” stratégiára épülő szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a fuvarozó a gépjárműflottájához tartozó összes alkatrészt egy helyről szerezze be.

A tehergépjármű-szektorban ez a szolgáltatás kínálja a legszélesebb termékskálát: az összes teherautó- és vontatómárkához kínál alkatrészeket, s a műhelyben használt termékeket is megtalálja benne. A termékek közé most felvett HACO emelőhátfal-alkatrészekkel az elérhető termékek száma immár meghaladja a 65 ezret.

A TRP a legprofesszionálisabb és legteljesebb áruválasztékot kínáló szolgáltatások egyike, mely az összes teherautó- és vontatómárkához kínál alkatrészeket, valamint szerelőműhelyekben használatos termékeket is tartalmaz. Mivel a szolgáltatás teljes mértékben a PACCAR Parts rendszereibe integrálódott, mind minőségben, mind a kiszolgálás sebességében ugyanazt a kiemelkedő színvonalat biztosítja, mint DAF alkatrészek esetén. A PACCAR Parts Europe piacvezető szolgáltatási színvonalat nyújt, s ez azt jelenti, hogy a márkakereskedő majdnem az összes alkatrészt közvetlenül érheti el.

A TRP termékprogram minőségét tovább növeli, hogy a választék a HACO emelőhátfal-alkatrészek teljes skálájával bővült. Azzal, hogy az eredeti Zepro és Dhollandia alkatrészek mellett az univerzális emelőhátfal-alkatrészek is bekerültek a TRP termékskálába, a DAF márkakereskedők számára lehetővé válik, hogy az emelőhátfalakra teljes körű szolgáltatást nyújtsanak.

Sőt, a TRP program mind a 65 000 eleme megtalálható a www.daftrucks.hu/trp címen elérhető digitális katalógusban, melyben a sokoldalú keresőfunkciónak köszönhetően a kívánt alkatrész mind márkanév, mind termékkategória alapján gyorsan fellelhető. A tehergépjármű-szektorban ez az egyik legátfogóbb, alkatrészeket és műhelyben használt termékeket tartalmazó katalógus, ez is jelzi az általa nyújtott szolgáltatás piacvezető színvonalát. A TRP termékek kizárólag a DAF márkakereskedői hálózaton keresztül érhetőek el.

Forrás: DAF
.

(Ezt a cikket 589 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .