2011 április 5.-e óta kínálja a TimoCom Soft- und Hardware GmbH felhasználói számára a TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörze legújabb szolgáltatását, a „TimoCom to go“-t: ezen keresztül telefonon is elérhetőek, akár menet közben is az aktuális fuvar- és raktérajánlatok. A szolgáltatást a cseh piacon nagyon jól fogadták, így nemsokára egész Európában elérhető lesz.

Ki ne ismerné azt a helyzetet, amikor útközben és rövid időn belül kellene megfelelő visszfuvart találni? Azonban az adott pillanatban nincs lehetőségük a TC Truck&Cargo®-hoz csatlakozni. Pontosan ilyen esetekben tudják a TimoCom ügyfelei saját anyanyelvükön használni a szolgáltatást, ahol a szállítmányozási szakma szakértői tudnak tájékoztatást adni az aktuális fuvar- és raktérajánlatokról.


A felhasználók ellenőrzése számítógép nélkül is lehetséges

Azért, hogy a TimoCom ügyfelei menet közben is élvezhessék a szolgáltatás minden biztonságát, néhány dologra fel kell hívnunk a figyelmet: a TimoCom ID-t és a felhasználó neve mellett zárójelben található számot készítsék elő! Hívják a TC Profile® -ban bejegyzett mobilszámról a +36 22 51 59 50-es telefonszámot, és ügyeljenek arra, hogy a hívószámkijelzést aktiválják! A gyors ellenőrzés után anyanyelvű szakértők állnak azonnal a hívó fél rendelkezésére. Christof Thesinga marketing igazgató így vélekedett: „Mindegy milyen helyzetben vannak ügyfeleink, segítünk nekik, hiszen fontos, hogy szolgáltatásunkat folyamatosan elérjék. Ennél az új szolgáltatásunknál is fontos, hogy az aktuális fuvar- és raktérajánlatokról ügyfeleink gyorsan és biztosan, saját anyanyelvükön értesülhessenek. Ez a szolgáltatásunk is 24 nyelven áll ügyfeleink rendelkezésére; méghozzá ingyen. A TimoCom Assist-tal, az inkasszó szolgáltatásunkkal, valamint a „TimoCom to go“-val a felhasználók egyértelmű többlethez jutnak.“

Forrás: TimoCom
.

(Ezt a cikket 482 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?