Kategóriák

Kategóriák

Busz hírek Hírek Kiállítások Márkahírek Rendezvények

NABI a 8. Buszfesztiválon

A NABI is jelen volt az immár nyolcadik alkalommal megrendezett Buszfesztiválon. A NABI standon nagy érdeklődés övezte a kiállított buszokat, és a NABI-t bemutató tárlatot.

A hazai autóbuszos szakma éves találkozójaként számon tartott Buszfesztiválon a NABI is képviseltette magát.
A fesztiválra érkezőket a kaputól az amerikai piacra készült  NABI Compobus egyik 2001-es prototípusa szállította a kiállítási területhez. A 10 éves autóbusz kiváló állapota bizonyítja a kompozit karosszéria tartósságát.

A standon kiállításra került a NABI Sirius típuscsalád első tagja, a Kaposvári Tömegközlekedési Zrt. városi autóbusza. A NABI Sirius most is elnyerte a látogatók tetszését, kiváló formatervével és minőségi anyagaival.

A másik kiállított érdekesség a floridai Broward County számára készülő NABI  60 BRT hibrid csuklós autóbusz váza volt. A környezetebarát hibrid autóbuszok terén a NABI jelentős tapasztalatokkal bír, már közel 200 ilyen NABI jármű fut a tengerentúlon. A kiállított karosszériában elhelyezett kivetítőn a NABI BRT autóbuszok voltak láthatók üzem közben, és videó mutatta be a hibrid hajtás működését, valamint a járművek tesztelését.

A NABI sátrában tárlaton és videofalon volt megtekinthető a cég eddigi történetének néhány pillanatképe, és a közel 8000 legyártott NABI autóbusz képei, makettjei, valamint a NABI Paparazzi pályázat díjnyertes fényképei.

Forrás: NABI
.

(Ezt a cikket 250 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE