Hírek Kommunikáció és Informatika Márkahírek Navigáció Renault Újdonságok

DELIVER EYE: A RENAULT TRUCKS ÚJ, OKOSTELEFONOKRA KIFEJLESZTETT ALKALMAZÁSA A SOFŐRÖK RÉSZÉRE

Amikor egy sofőr dugóba kerül és késve érkezik a szállítás helyszínére, milyen bizonyítékkal szolgálhat főnökének? És amikor sérült árut vesz fel, hogyan magyarázza meg az ügyfélnek, hogy azt nem a szállítás okozta? A válasz: Deliver Eye. A szállítási szakma professzionális felhasználóinak szánt, okostelefonra kifejlesztett új alkalmazása ingyenesen letölthető az iPhone-okra  és az Androidokra. Ha a sofőr úgy látja, hogy fuvarja során olyan fontos esemény történt, amit meg kell osztania munkaadójával vagy főnökével egy későbbi vita tisztázása miatt, úgy az okostelefonjával képet készíthet, amit ezzel az új programmal egyetlen kattintással elküldhet neki. A képen megjelenik az esemény pontos időpontja és helye. A program ingyenes, egyszerű és hatékony eszköze a járművezetőknek, amely szervesen illeszkedik a szállítási szakma felhasználóinak küldetését támogatni hivatott Renault Trucks Deliver folyamatba, ennek keretében a gyártó számos más, hasonló jellegű alkalmazást kínál majd 2011-ben.

Az elvében és használatában is egyszerű alkalmazás kifejlesztésével a Renault Trucks olyan hiányt pótol, amelyre a sofőrök már felhívták a figyelmet. A járművezetők gyakran eszköztelenek a főnökükkel vagy az ügyfelekkel szemben, amikor magyarázkodniuk kell egy késedelmes szállítás, vagy sérült áru miatt: a jó szándék sosem érhet fel egy bizonyítékkal. Mostantól az új Deliver Eye alkalmazásnak köszönhetően a sofőrök elküldhetik főnöküknek vagy az ügyfélnek a bizonyítékot, amely alátámasztja állításukat. Ha például a sofőr dugóba kerül, fényképet készít, amelyen automatikusan megjelenik a helyszín és a pontos időpont, majd egy kattintással elküldheti főnökének, aki így rögtön értesül a késés okáról. Biztosra vehető, hogy jóval megértőbb lesz, amikor megérkezik a sofőr. Az is gyakran előfordul, hogy a sofőröknek sérült árut kell felpakolni, így átadásakor nem könnyű elmagyarázni, hogy a kárt nem a szállítás okozta. Mindez a Deliver Eye alkalmazással könnyen és egyszerűen igazolható, egy olyan képpel, amin mind az időpont, mind a földrajzi koordináták (geotag) megjelennek. A telefon mindig kéznél van, így amikor a sofőr szükségesnek ítéli, bármikor és bárhol használhatja.

Az Applestore-ból és az Android weblapokról ingyen letölthető Deliver Eye alkalmazás szervesen illeszkedik a Renault Trucks Deliver üzenetébe. A Renault Trucks Delivert néhány évvel ezelőtt a gyártó azzal a céllal hozta létre, hogy helyreállítsa a fuvarozási szakma szereplői, köztük a sofőrök becsületét és büszkeségét, emlékeztetve a társadalomban betöltött fontos szerepükre. A szállítás egyike az utóbbi években legnagyobb mértékben modernizálódott ipari ágazatoknak. A mobil internet bevezetése a sofőrök mindennapi munkájába épp olyan forradalmi változás, mint az Internet elterjedése az irodákban. A Renault Trucks szeretné minél jobban támogatni a sofőröket munkájukban olyan alkalmazások létrehozásával, amelyek megfelelnek igényeiknek és követelményeiknek. Ennek egyik első lépése volt a februárban piacra dobott Nav’Truck. Ez a program, amely a világ első iPhone és Android alatt elérhető teherautós GPS alkalmazása, azzal segíti a sofőröket, hogy megkíméli őket az időveszteségtől, amit egy túl alacsony, rosszul jelzett híd, vagy a túl szűk utak jelenthetnek. Azzal, hogy megkönnyíti hétköznapi munkájukat, hatékonyabbá teszi munkavégzésüket. Ugyanezt a hitvallást követik az okostelefonra tervezett újabb alkalmazások, amelyeket a Renault Trucks folyamatosan vezet be az év során.

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 282 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .