Bemutatók Hírek Kommunikáció és Informatika

A világ legvékonyabb táblagépei a Samsungtól

Verhetetlen képminőség – vadonatúj Samsung GALAXY Tab 10.1
és GALAXY Tab 8.9

Az Android™ alapú mobileszközök világelső gyártója, a Samsung Electronics a nemrég jelentette be, hogy két új termékkel bővíti a GALAXY termékcsaládot. A mindössze 8,6 mm vékony, 10,1” képátlójú GALAXY Tab 10.1 és 8,9”-os GALAXY Tab 8.9 kategóriájukban a legvékonyabb táblagépek jelenleg a piacon. A Samsung saját fejlesztésű, Android™ 3.0Honeycomb” platformra épülő készülékei emellett az elérhető legjobb képminőséget nyújtják ma a piacon.

 

Formatervezés és képminőség a maximumon

A mindössze 8,6 mm vékony GALAXY Tab 10.1 és 8.9 mindkét képernyőméretben a legvékonyabb táblagépek a piacon. Az új készülékeket a Samsung kristálytiszta képet nyújtó WXGA TFT LCD kijelzőjével látták el, amelynek köszönhetően a ma elérhető legkiválóbb képminőségét nyújtják. Az innovatív formatervezés jegyében a tervezők megnövelték a készülékek képernyőméretét, de a táblagép mérete összességében csökkent a vékony kivitelnek köszönhetően. A Samsung szakemberei a tervezés során nagy hangsúlyt fektettek a könnyű hordozhatóságra is hiszen a GALAXY Tab 10.1 súlya mindössze 589 g, a GALAXY Tab 8.9-é pedig 490 g.

„A GALAXY Tab 10.1 és 8.9 bizonyítják elkötelezettségünket a legkülönfélébb vásárlói igényeket célzó prémium táblagépek tervezése iránt. Olyan termékcsaládot hoztunk létre, amely piacvezető szerepet tölt majd be a táblagépek területén.” – mondta JK Shin, a Samsung mobilkommunikációs üzletágának elnök-vezérigazgatója.

 

Személyre szabott felhasználói élmény: „TOUCHWIZ”

A Samsung TOUCHWIZ felhasználói élményt egy olyan „live panel menü” biztosítja, amelynek segítségével a kezdőképernyőn személyre szabhatók a megjelenő tartalmak, legyen szó filmekről, fényképekről, kedvenc webes tartalmainkról vagy közösségi oldalainkról. Ezen felül a felhasználói felületen találunk még egy mini alkalmazás-tálcát is a leggyakrabban használt funkciókkal, mint például a feladatkezelő, a naptár, vagy zenelejátszó. ezek az alkalmazások más applikációkkal (pl. nagyméretű fájlok letöltése és a dokumentumszerkesztés) párhuzamosan is elindíthatóak, így több feladat egyidejű futtatása válik lehetővé.

A GALAXY Tab 10.1 és 8.9 a Readers Hub és Music Hub funkciói révén azonnali hozzáférést biztosít egy 2 millió könyvből, 2000 újságból (49 nyelven elérhető), 2300 magazinból (22 nyelven elérhető), valamint 13 millió zeneszámból álló gyűjteményhez. Az eszközre telepített Samsung Social Hub segítségével ugyanazon a felületen jeleníthetők meg a felhasználó kapcsolatai, naptárja, valamint a közösségi hálózatokon kialakított ismeretségei. A GALAXY Tab 10.1 és 8.9 Full HD Video lejátszóval, 5 megapixeles első és 2 megapixeles hátsó kamerával rendelkezik. A táblagépekre optimalizált 1GHz-es duplamagos processzorral ellátott GALAXY Tab 10.1 és 8.9 zökkenőmentes Full HD videó- és Flash lejátszást biztosít. A készülék támogatja a Bluetooth, Wi-Fi a/b/g/n, valamint a HSPA+ technológiákat is.

 

Ideális megoldás az üzleti életben

A GALAXY Tab 10.1 és 8.9 olyan szolgáltatáscsomagot is magában foglal, amely jobban megfelel a vállalati ügyfelek és informatikai vezetők elvárásainak. Az iparágvezető partnerekkel (például a Cisco, Citrixc, SAP és Sybase vállalatokkal) együttműködésben kifejlesztett vállalati mobilmegoldások nagyfokú rugalmasságot és szabadságot biztosítanak a mobil munkaerő számára, így a felhasználók mozgás közben is hatékonyan dolgozhatnak.

 

Szórakozás professzionális szinten – GALAXY Tab 10.1

A GALAXY Tab 10.1 hüvelykes WXGA TFT LCD kijelzőjével (1280×800) és 1GHz-es duplamagos alkalmazás processzorával együtt is csupán 8,6 mm vékony, súlya pedig mindössze 599 gramm, így tökéletes eszköz a médiatartalmak megosztására, lejátszására akár. Emellett térhatású hangzást biztosít sztereó hangszórói és a Flash 10.2 támogatása révén.

 

A tökéletes „szórakoztatóközpont” – GALAXY Tab 8.9

A GALAXY Tab 8.9 csupán 8,6 mm vékony, súlya pedig mindössze 450 gramm. A GALAXY Tab 8.9 könnyen kézben tartható, a Samsung egyedülálló ujjlenyomat- és karcmentes Hyperskin borításának köszönhetően kiválóan megfelel e-mail írására, vagy könyvolvasásra a kanapén.

 

Multimédiás tartalmakért és részletesebb információkért, kérjük, látogasson el a www.samsung.hu vagy a www.samsungparter.hu weboldalra.

 

SAMSUNG
.

(Ezt a cikket 414 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .