A Caddy 4MOTION és az Amarok győzött az Auto Bild szavazásán

Kilenc járműkategóriában összesen 136 modell vett részt az AutoBild Allrad magazin olvasói szavazásán, amelyet a pick up-ok és a kishaszonjárművek osztályában az Amarok, míg a 25 ezer euró alatti vételárú, összkerékhajtású személygépkocsik között a Caddy 4MOTION nyert meg. Ezáltal a Volkswagen Haszonjárművek e két típusa megismételte tavalyi sikerét.

A jelenlegi, kétféle tengelytávval és két motorváltozattal – 2.0 TDI 81 kW/110 LE vagy 103 kW/140 LE teljesítménnyel és DSG-váltóval – kapható Caddy 4MOTION az olvasók többségét meggyőzte. Az összes szavazat 39,55 %-át ugyanis a Volkswagen Haszonjárművek e sokoldalú kompakt egyterűje kapta. Így a Caddy 4MOTION újból megismételhette a 2009-ben és 2010-ben elért sikerét.

A tavaly vadonatúj típusként bevezetett Amarok pick up immár második győzelmét zsebelte be ezen az olvasói szavazáson a pick up-ok és a kishaszonjárművek egyesített kategóriájában. Az összes szavazat közel harmada, azaz 29,3 %-a erre a sikeres újoncra érkezett, ezzel az Amarok lehengerlő győzelmet aratott a pick up kategóriában. Az Amarok ugyanis opcionális állandó vagy kapcsolható összkerékhajtással, valamint két takarékos és erőteljes TDI motorral – 90 kW/122 LE teljesítménnyel vagy Biturbo változatban 120 kW/163 LE teljesítménnyel – indult a szavazáson.

Forrás: Volkswagen

.

(Ezt a cikket 223 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?