Hírek Kiállítások Logisztika Rendezvények

Dachser a transport logistics 2011 szakvásáron

A Dachser nemzetközi szállítmányozói társaság május 10-13 között mutatja be legújabb fejlesztéseit a müncheni transport logistics 2011 szakvásáron. A németországi vásár az évek folyamán a szállítmányozási ágazat vezető rendezvényévé vált.

„Egy világ, egy vállalat, egy hálózat.“ Ezzel a mottóval várja a Dachser a látogatókat a müncheni vásárterület, a B6-os termének 103/202 standjánál. A több, mint 665 négyzetméteres területen bemutatásra kerülnek többet között a közúti szállítmányozási, a légi-tengeri és az élelmiszerlogisztikai szolgáltatások megoldásai, valamint a látogatók bővebb információkat kaphatnak a cég fenntartható fejlődési intézkedései, informatikai rendszerei és szerződéses logisztikai szolgáltatásai terén is.

A Dachser célja, hogy megteremtse a logisztikai szolgáltatások legintelligensebb kombinációját és integrációját a világon. A Dachser, köszönhetően informatikai rendszerének, már régóta etalonként szolgál a logisztikai folyamatok optimalizálásában. A cég ezen a téren bevezetett új fejlesztéseit mutatja be a vásár alkalmával a látogatóknak.

„Ügyfél-központú megoldásaink és a világ egészére kiterjedő integrált hálózatunk az, ami kiemel bennünket konkurenseink közül. Egyedi módon kapcsoljuk össze a légi és tengeri irodáinkat, a közúti szállításainkat és a raktározási szolgáltatásainkat“ –nyilatkozta Bernhard Simon, a Dachser GmbH. szóvivője az elkövetkező kiállítás kapcsán.

Május 13-án, a kiállítás „vezetőségi napján“ a cég vezetői várják majd az érdeklődőket a helyszínen.

Forrás: LIEGL & DACHSER
.

(Ezt a cikket 230 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE