Ajánlatok Alkatrészgyártók hírei Bemutatók Egyéb Érdekességek Hírek Járműtechnika Tudnivalók

Michelin Abroncs Híradó – Az abroncsok sokszínűsége

Minden abroncs egyforma? A megfelelő abroncs mindent megváltoztat? Mától az Abroncs Híradó megadja a válaszokat

A jelenlegi gazdasági környezet, és ezzel egyidejűleg az egyre több technológiailag összetett termék megjelenése rákényszeríti a fogyasztókat arra, hogy a tartós fogyasztási cikkek  vásárlása előtt minél több információt beszerezzenek.

A gumiabroncs ebbe a kategóriába tartozik, mert ez kimondottan egy  technológiai termék, amely megköveteli a beszerzése előtti alapos körültekintést, a megfelelő felhasználás érdekében. Sok kérdés forog ezen téma körül, a legegyszerűbbtől  “Hogy “olvassuk” a gumiabroncsot?” A legbonyolultabbig “Mi a gördülési ellenállás?”.

A mai naptól, ezekre és még sok más kérdésre adott válaszok állnak a fogyasztók rendelkezésére az Abroncs Híradó-n, a gumiabroncsok televízióján, melyet a Michelin készített. Az Abroncs Híradó innovatív módon beszél a fogyasztóknak a gumiabroncsról, leginkább műszaki és hasznos tudnivalókról. Hét videó hét témában.

A gumiabroncsok sokszínűsége

Az Abroncs Híradó első témája egy egyszerű, de alapvető szempontot tárgyal: a gumiabroncs antagonisztikus tulajdonságok egyensúlyának eredményét. Ebből kifolyólag, a gumiabroncsok jelentősen különböznek egymástól, attól függően, hogy milyen járműre vannak felszerelve, és milyen körülmények között használják. Például egy dömperabroncs kiváló tapadási teljesítményt nyújt különleges talajkörülményeknél, de nem lesz képes elérni a rally gumiabroncs precíz kormányzási teljesítményét.

Jó szórakozást!

A sorozat végén egyszerű lesz azt mondani, hogy “A megfelelő abroncs mindent megváltoztat.”

Michelin
.

 

(Ezt a cikket 235 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .