Ajánlatok Hírek Kommunikáció és Informatika

Áprilisban érkezik Magyarországra a Nokia új kommunikátora

Számos új magyar alkalmazással április 11-én érkezik a magyarországi üzletekbe a Nokia új üzleti okostelefonja, a Nokia E7. A Nokia E7 megjelenésével egy időben már letölthetőek lesznek az Ovi Áruházból a legújabb a hazai tartalmak: a Bookline, a Budavár Tours, az Index, a Portfolio.hu és a Tőzsdézz.hu alkalmazásai. A Nokia új kommunikátorával bárki zsebre teheti irodáját, hiszen minden szolgáltatás adott, amely a zökkenőmentes mobil munkavégzéshez elengedhetetlen.

A felhasználóknak a Nokia E7 közvetlen, biztonságos és valós idejű elérést nyújt üzleti e-mailjeikhez, naptárukhoz, névjegyeikhez, feladataikhoz és a vállalat címtárához a Microsoft Exchange szervereken keresztül. Az Office Communicator Mobile alkalmazással pedig elérhetővé válnak a jelenléti funkciók és a vállalati azonnali üzenetküldés. Emellett a Nokia E7 készülék tökéletes a Microsoft Office dokumentumok kezeléséhez, a táblázatok áttekintéséhez vagy prezentációk olvasásához, szerkesztéséhez és akár bemutatásához is a beépített HDMI csatlakozónak köszönhetően.

A készülék dönthető, 4” méretű, a kültéri jobb láthatóság érdekében Nokia ClearBlack technológiát alkalmazó érintőképernyővel és teljes billentyűzettel rendelkezik. A Nokia E7 útközben is kiváló társ, 80 országban kínál autós vagy gyalogos navigációt. Az Ovi Térképek legújabb változata már megjeleníti az aluljárókat, a villamos- és vasúti közlekedést, a parkolási lehetőségeket és a benzinkutakat, a sebességkorlátozási figyelmeztetéseket, valamint továbbfejlesztett keresési és helyzetmegosztási lehetőségekkel rendelkezik.

A Nokia E7 fő jellemzői
– Magán és vállalati e-mailek könnyű elérése,
– A készülékkel az irodai alkalmazások dokumentumai létrehozhatók, szerkeszthetők és megoszthatók, valamint az Acrobat Readerrel a PDF fájlok is megnyithatók,
– Gyors és biztonságos intranet-elérés a beépített VPN-nel,
– Nagy felbontású fotózás és HD videofelvétel a 8 megapixeles kamerával és a kettős LED vakuval,
– A HDMI kimeneten a fájlok, videofelvételek és képek kompatibilis TV-n is megtekinthetők,
– 16 GB belső memória,
– Az USB-On-The-Go technológia révén a fájlok könnyen megoszthatók a telefonhoz csatlakoztatható pendrive-val.

 

Forrás: Nokia
.

(Ezt a cikket 222 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .