Kategóriák

Kategóriák

Ajánlatok Egyéb Hírek Logisztika

A Gebrüder Weiss új szolgáltatása: GW pro.line

A GW pro.line egy új termékcsalád, amely még vonzóbbá teszi a Gebrüder Weiss kínálatát: A GW pro.line szolgáltatás garantálja az Ön számára a szállítmányok napi indítását, a pontos szállítási időket háztól házig, a meghatározott minőségi szabványokat, valamint a küldemények folyamatos nyomon követését egész Európában.

Gebrüder Weiss - Transport und Logistik.A GW pro.line segítségével a Gebrüder Weiss olyan kiváló szolgáltatásokat nyújt, amelyek a szállítmányozási és logisztikai szakértőt már most Európa-szerte egységes szárazföldi szállítási vállalattá teszik. Természetesen a GW pro.line kínálata kiterjed választható szolgáltatásainkra is, ilyenek például a megérkezési figyelmeztető, az utánvétes küldemények és veszélyes áruk szállítása, valamint a vámügyintézés.

A GW pro.line termékkel a Gebrüder Weiss garantálja, hogy mindig az ügyfelek optimális kiszolgálása áll majd a vállalat fókuszában. A GW pro.line alapváltozatát már júniusban kiegészített prémiumtermékek követik, amelyek segítségével még jobban ki tudjuk elégíteni ügyfeleink egyéni igényeit.

GW pro.line országos szolgáltatás

Az ideális szolgáltatás országon belüli terjesztéshez
A Gebrüder Weiss új ajánlata számos előnyt kínál az Ön számára, amelyek még tökéletesebbé teszik a szokásos szolgáltatások körét.

GW pro.line egyet jelent:
– a pontos szállítási időkkel háztól házig
– a naponta induló szállítmányokkal
– az állandó minőségi szabványokkal
– a szállítmányok nyomon követésével (Track & Trace rendszer)
– az interneten elérhető szállítási igazolásokkal

Az átlagos szállítási idő 24 óra. Tudjon meg még többet a technikai részletekről.

Éppen időben, közvetlenül a címzetthez
A GW pro.line szolgáltatással áruit átrakodás és kerülőutak nélkül szállítjuk ki – részleges vagy teljes rakományok esetében egyaránt. Vállalkozása számára egyedi útvonaltervet dolgozunk ki, és garantáljuk a pontos kézbesítést, így árui egész Ausztria területén gyorsan és biztonságosan érhetnek célba.

Választható kiegészítő szolgáltatás

Veszélyesáru: Veszélyesáru szállítási megbízásokat is vállalunk, az 1 és 7 osztály kivételével. A törvényi előírásoknak megfelelő dokumentáció és a figyelmeztető jelzések elhelyezése az árun az ügyfél feladata.

Beszerzés: Írásos megbízásra ügyfelénél vagy beszállítójánál felvesszük az árut és továbbítjuk a kívánt címre. Feltételek: Címzéssel ellátott csomagolási egységek, szükséges dokumentumok megléte, a mennyiségi- és súlyadatok egyezése a szállítmányozási megbízásban foglaltakkal, az áru szállításra kész becsomagolása és legkésőbb 09:00 óráig értesítést leadása cégünknek a rendelkezésről.

Munkatársaink készséggel nyújtanak bővebb tájékoztatást a GW pro.line belföldi disztribúciós szolgáltatásról.

További kérdés esetén terjesztő munkatársaink örömmel állnak az Ön rendelkezésére. Személyesen vagy akár telefonon is felveheti velünk a kapcsolatot – ahogy Önnek kényelmesebb.

 

Forrás: Gebrüder Weiss
.

.

(Ezt a cikket 330 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE