Hírek Márkahírek Renault

126 PREMIUM ROUTE JÁRMŰ ÁTADÁSA A HŰTÖTTÁRU-SZÁLLÍTÁS EGYIK OLASZ ÓRIÁSÁNAK, A CATONE VÁLLALATNAK

A Renault Trucks 126 Premium Route járművet szállít a nemzetközi hűtöttáru-szállításra specializálódott, olasz érdekeltségű Catone vállalat számára. A csoport, amely eddig 137, kizárólag olasz gyártmányú kamionból álló járműflottát üzemeltetett, most úgy döntött, hogy a Renault Trucks-nak szavaz bizalmat. Választása a Premium Route-ra esett, többek között kiemelkedő úttartási képességei, remek hasznos teherbírása és kedvező fogyasztása miatt. A szerződésben szereplő, 460 lóerős Euro V motorral ellátott 126 Premium Route modell közül harminc darabot már 2010 végén átadtak a megrendelőnek. A többi járművet idén szállítják.

A Cantone csoportnak szállított 126 Renault Premium járművel a Renault Trucks jelentős szeletet hasít az olasz vállalat járműflottájában, amely eddig 137, kizárólag olasz teherautóból állt. Mielőtt a Catone vezetői a Premium Route mellett döntöttek, alkalmuk nyílt tesztelni a járművet, így személyesen győződhettek meg a modell úttartási képességeiről, mértéktartó fogyasztásáról és kiemelkedő hasznos teherbírásáról. Úgy ítélték meg, hogy a Premium Route az a teherautó, amely a leginkább megfelel az igényeiknek és a hűtöttáru-szállítás speciális követelményeinek.

A Catone vezetői a 2010 szeptemberében Nápolyban rendezett Optifuel találkozón megismerkedhettek az Optifuel megoldás együttessel is. Érdeklődésüket felkeltették a Renault Trucks saját fejlesztésű eszközei, amelyek a fogyasztás jelentős csökkentését segítik elő.

Az első harminc példányt már 2010. december végén átadták, a többi 96 járművet 2011 során szállítja a Renault Trucks.

 

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 226 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE