Hamarosan érkezik az iGO primo az iPhone-ra

Az iGO My way™ iPhone® alkalmazás felhasználói jelentős újdonságokra számíthatnak idén tavasszal. Az iGO primo® app névre keresztelt új alkalmazás olyan funkciókat tartalmaz, mint a Google helyfüggő keresés, a zöld útvonal tervezése, vagy az útelágazások valósághű 3D megjelenítése.

Az iGO primo app névre keresztelt új alkalmazás olyan funkciókat tartalmaz, mint a Google helyfüggő keresés, a zöld útvonal tervezése, vagy az útelágazások valósághű 3D megjelenítése.

Az iGO primo iPhone készülékre fejlesztett változatát idén tavasztól valamennyi iGO My way felhasználó az App Store iTunes oldalán keresztül ingyenes szoftverfrissítésként töltheti le. A megújult iPhone alkalmazás a személyi navigációs eszközök és az autóipar területén már ismert és népszerű iGO primo szoftvermotorra épül. A Retina Display kijelzőre optimalizált iGO primo app számos olyan funkciót kínál, amelyek életszerűbbé teszik a navigációt. Néhány kiegészítő – mint például Online Traffic szolgáltatás és a sebességmérő kamerák adatbázisa – pedig közvetlenül az alkalmazásból is megvásárolható. A szoftver demó verzióját az érdeklődők élőben is megtekinthetik a Hannoverben megrendezett CeBIT 2011 kiállítás 7-es csarnokának C43-as standján.

„Az iGO primo már több millió személyi navigációs készülékben (PND-ben) és autós fedélzeti navigációban működik világszerte. A termék egyesíti magában azokat a tapasztalatainkat, amelyeket az elmúlt években a különböző hardvergyártó partnerekkel folytatott közös munka során szereztünk. A felhasználóbarát és funkciókban gazdag iGO primo app képes mindezt a tudást tenyérnyi helyen tárolni” – mondta Vahl Tamás, az NNG Kft. ügyvezető igazgatója.

Több mint 100 új bővítés és fejlesztés

Az iGO primo app felhasználói felülete számtalan új funkcióval egészült ki, miközben az alkalmazás megőrizte egyszerűségét és kezelhetőségét. Ezek közül a legfontosabbak:

  • a Driver Alerts funkció a kijelzőn is mutatja a közlekedési táblákat, így a vezető figyelmét nem kerülik el a fontos jelzések
  • a Historical Speed a korábbi útvonalak sebességadatait figyelembe véve tervezi meg az optimális útvonalat
  • a Smart History a korábban megtett útvonalak, és a napszak alapján automatikusan felkínálja a két legvalószínűbb úti célt
  • a Time Sense funkció ismeri és alkalmazza az időhöz kötött információkat, mint például az éjszaka érvényes alacsonyabb sebességhatárt

Gondolkodj globálisan, navigálj helyben

Elődjéhez hasonlóan az iGO primo app több mint 20 regionális kiadásban lesz elérhető, amelyek között szerepel a nemrég megjelent Franciaország, Olaszország vagy Skandinávia kiadás is. Az új alkalmazás a különböző országokra jellemző speciális navigációs igények kielégítésére lokális funkciókat is tartalmaz. Ez például azt is jelenti, hogy a térkép az orosz, a bolgár és a cseh címeket önálló pontokként tárolja, mivel ezekben az országokban a házszámok nem szabályszerűen követik egymást.

Forrás: igomyway.com
.

(Ezt a cikket 237 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?