Az Iveco új garanciális szolgáltatásokat kínál a magyar piacon

Az Iveco magyarországi márkakereskedői a hatékonyabb járműkarbantartás érdekében több területet lefedő új garanciális szolgáltatásokat vezetnek be a hazai piacon. Az ECODaily modellek tulajdonosai mostantól szállítási feladatokhoz és futásteljesítményhez igazítható, belföldi kiterjesztett garancia csomagok közül választhatnak. Az új ECOStralis járművek pedig meghosszabbított garanciális időszakkal rendelhetők.

Az Iveco hazai kereskedő hálózata valamennyi ECODaily modellhez új, belföldön érvényes Iveco V-Plus kiterjesztett garancia programot mutat be, mely a kishaszongépjárművek általános, 2 év vagy 200.000 km-ig terjedő garanciájának lejáratát követően nyújt további kényelmet és biztonságot. Az ügyfelek a várható felhasználási körülményekhez és futásteljesítményhez alkalmazkodó, rugalmas csomagok közül választhatnak, így akár 5 évig vagy 450.000 km futásteljesítményig mentesülhetnek a szerződésben meghatározott fődarabok meghibásodásából eredő javítási költségek nagy része alól.

„Az Iveco környezetbarát kishaszongépjármű családjának, az ECODaily-nek jellemző felhasználási területein nem ritka a kimagasló futásteljesítmény és a fokozott igénybevétel sem. Ilyen esetekben nyújt extra biztonságot a személyre szabható kiterjesztett garancia, amely a nagy összegű, váratlan kifizetések ellen védheti meg ügyfeleinket” – mondta Gyöngyössy István, az Iveco magyarországi képviseletének igazgatója.

Az új szolgáltatások bevezetéseként, az Iveco most egyes ECODaily modelljeihez kedvezményes feltételekkel kínálja az új kiterjesztett garancia programot. Az akció keretében, a március 1. és május 31. között megrendelt Iveco ECODaily 35S és 35C furgonokhoz 220.000 km futásteljesítményig, díjmentesen érhetők el a kiterjesztett garanciális szolgáltatások. Az ennél nagyobb futásteljesítmény esetén a kiterjesztett garancia program elemei kedvezményesen vehetők igénybe.

Az ECODaily modellek mellett az Iveco új, környezetbarát járműcsaládjához, az ECOStralis-hoz is megújult garanciális szolgáltatást vezet be. A már megrendelhető ECOStralis modellekre az eddigi 2 év teljes körű és 1 év hajtásláncra vonatkozó garancia helyett már 3 év nemzetközi érvényességű, teljes körű garanciát kínál a vállalat.

Az Iveco megújult garanciális szolgáltatásairól és az akció részleteiről bővebb információt a www.ivecogarancia.hu weboldalon talál.

 

Forrás: Iveco
.

(Ezt a cikket 266 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?