Kishaszonjárművek Renault Teszt

Renault Master 2.3 dCi L2H2P3 (2010) teszt

Dobozos a javából…

A 2010 tavaszán felfrissült Opel-Renault haszongépjármű páros közül a Mastert fogtuk próbára egy hosszú tesztút során. Az új fejlesztésű dízelmotor remek fogyasztásával és kulturált viselkedésével hívja fel magára a figyelmet, a Renault ráadásul remek árat szabott az új Masternak.

Tovább az A5-.hu teljes cikkére >>

.

(Ezt a cikket 1111 alkalommal tekintették meg.)

1 COMMENTS

  1. Tisztelt Cikkszerző! Én már négy hónapja járok ilyennel, a leghosszabb normál magasságúval ,de még a szimpla kerekessel. Sok mindennel meg vagyok elégedve de a fogyasztás nem ide tartozik.Igaz, nekem van fent hűtő is de azért a 11,5 városban és 10,7 országúton (szigorú 90km/h)12-13 liter 130 km/h-nál.
    Aztán:
    A gyári rádiókijelző bekapcsolt világítás mellett nappal láthatatlan.
    Az ablaktörlő pazarolja az ablakmosó vizet,hiszen több mint a fele a lapát alá spriccel, akárhogy állítom, a kosz az oldalablakra (jobb oldal)úgy kerül fel,hogy a tükörben hamar nem lehet látni semmit.A lemosott téli ablakmosóval keveredő hólé odafagy a lapát alá,mert nincs semmi ami esetleg elősegítené a szélvédő alján a fagyott hó,jég elolvadását,így a lapátok hamar jeges karcolják az ablakot, nem törölnek semmit.
    Egyébként van még elég sok kivetni való, de pozitívumokat is vélek felfedezni. Hozzáteszem 13 éve nyüstölöm a típust.

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .