Egyéb Gazdaság Hírek

Újabb község csábítja a fuvarozó vállalkozásokat

Íme Komlóska község ajánlata:

A gazdasági válság nehézségeket okoz a vállalkozások és a települési Önkormányzatok számára. A működőképesség megőrzése és a fejlesztések megvalósítása mindannyiunk érdeke. A válság túlélése a célunk.

A jelenlegi jogszabályi helyzet elemzése után arra a megállapításra jutottunk, hogy sokkal többet tudnánk egymásnak segíteni, mint gondoltuk.

Olyan üzleti ajánlatot javaslok, mely mindkét fél számára előnyöket jelent.

A vállalkozások kedvezményes adókörnyezetének kialakításában az Önkormányzatunk jelentős segítséget tud nyújtani. Például Komlóskán nincs helyi iparűzési adó és építmény adó. Amennyiben vállalkozása számára új székhelyet, vagy telephelyet létesít községünkben, úgy az iparűzési adó alól teljesen mentesülhet, vagy ha más településen is fenntart székhelyet vagy telephelyet, akkor is jelentős mértékben csökkenhetnek adóterhei. Cégének komlóskai letelepedéséhez Önkormányzatunk kedvező feltételekkel tud helyet biztosítani.

Mivel kis település vagyunk, ezért megelégszünk a csekélyebb bevételekkel, adományokkal. Nekünk már az is jelentős segítség, ha a kötelezően kivetett adók, mint a gépjárművek adója önkormányzatunk bevételeit gyarapítják.

Ezekből fenn tudjuk tartani településünket, működtethetjük intézményeinket, tehát sikeres együttműködésünk során Önök jelentős összegeket takarítanak meg, Önkormányzatunk szűkös anyagi forrásai pedig megnövekednek.

Komlóska, a leghátrányosabb helyzetű kistérségek települései közé tartozik, az itteni vállalkozások előtt számos pályázati lehetőségek fognak megnyílni.

A komlóskai telephellyel rendelkező vállalkozásukat jelentős mértékben tudjuk támogatni.

Önkormányzatunk kérése az ide települő cégekkel szemben, hogy segítse kis közösségünket. Javasoljuk, hogy a helyi Komlóskáért Alapítványt támogassák.

Mértékét a jó szándékukra bízzuk. Ezen összeg jelentős része (100%, +20%) levonható az adóalapjukból, ha az Alapítványunkkal tartós adományozási szerződést kötnek.

 

A részletek átbeszélésében szívesen állok rendelkezésükre. Minden segítséget megadunk az ügyek intézésében.

Kérem, fontolják meg ajánlatomat.

  

Tisztelettel:

Köteles László

 polgármester

Spóroljon milliókat adókedvezményeinkkel !

További részletek Komlóska község honlapján >>
.

(Ezt a cikket 169 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .