AETR Hírek Rendezvények Szemináriumok Tudnivalók

A január 15-i AETR szeminárium összefoglalója

Január 15-én tartották az idei év első és egyben utolsó ilyen terjedelmű AETR szemináriumát, ami a nevével ellentétben nem is igazán az AETR-ről szólt, hanem az 561/2006-os EK rendeletről, ez is két részre osztva: járművezetői teendők és a vállalkozás kötelességei, valamint az 1988-as évi I. Közl. Tv. 18 paragrafusának, az Utazó munkavállalóknak a teljes kivesézése: azaz, miképp tud a fuvarozó vállalkozás teljes egészében eleget tenni a munkaügyi előírásoknak.

A résztvevők számára NAGYON hasznos volt. És mivel egy fontos bejelentést is olvashat az AETR.hu oldalon, valamint megnézhet 2 rövid videót is, melyek a szemináriumon készültek, és meglehetősen izgalmasra sikerültek, továbbá, mert ezek MINDEN fuvarozót, saját számlás szállítót érintenek, …

… feltétlenül olvassa el a tájékoztatót!

.

(Ezt a cikket 478 alkalommal tekintették meg.)

1 COMMENTS

  1. Ez őrület! Szemináriumokat kell tartani egy törvény értelmezéséhez. Egy olyan törvény értelmezéséhez, amit nekünk nap mint nap alkalmazni kellene, de amit minden ország hatósága másképpen értelmez. A „vétkeseknek” egy évig remegni kell, mert egyik ország hatósága nem foglalkozik 5-10 perc eltéréssel, míg a másik ország hatósága elvesz egy félhavi, havi fizetést akár az eset után több hónappal is. Egy olyan törvényt amit még mindig magyarázni kell, mert vannak pontjai amik betarthatatlanok, vagy nincs rá precedens, ezért a góré nem tud rá válaszolni. Ott vagyunk a parlamentben, az európai parlamentben. Nincs ember aki szóvá tenné, rámutatna, ennek a törvénynek betarthatatlanságára a mindennapokban, rákényszerítve minket a csalásra, a manipulációra. Ezt már tudják magasabb szinten, hiszen már újságcikk jelent meg a mágnes törvényre gyakorolt hatásáról.
    A hibásak mi vagyunk kedves kollégák. Nem merjük megtenni, hogy az előírások szerint dolgozunk. Ha betartanánk pontról pontra talán észbe kapna valaki, mert kezdene megállni az élet. De nem. Csináljuk féltve az állásunkat. Így minden marad. A remegés, a stressz. Ha mi nem teszünk semmit mindenki hátradől elégedetten, mert minden meg van oldva. Ezért csak mi tehetünk, mint láthatjátok, mert a kutyát nem érdekli az egész rajtunk kívül.

LEAVE A RESPONSE