Hírek Szervezetek hírei

A System Alliance Europe 2011-ben tovább bővíti hálózatát

2011.01.01-től két új partner erősíti az európai gyűjtőáru-hálózatot: a nürnbergi Erich Bogdan GmbH és a fellbachi Schmalz + Schön Eurocargo GmbH csatlakoztak a dél-németországi hálózathoz.

Mindkét vállalkozás évek óta szorosan együttműködik a System Alliance Europe partnereivel és nagy szakértelemmel rendelkezik a nemzetközi szárazföldi közlekedés terén.

A döntés, hogy a jelenlegi forgalmak a System Alliance Europe hálózatán keresztül fussanak, mindkét fél számára előnyös, különösen a központi minőségmenedzsment és a szabványosított IT-rendszer miatt. A csatlakozásnak köszönhetően az új partnerek és azok ügyfelei elérik a SAE teljes termékskáláját, az áru nyomonkövetési rendszereket (T&T) és az átmenő forgalmakat egész Európában.

A hálózat 2011-ben
A System Alliance Europe hálózatnak időközben már 49 középvállalkozás a tagja, 23 országban, 167 üzemmel. Uwe Meyer, a System Alliance Europe Ügynökség ügyvezetője, 2011-re a hálózat további bővítését helyezi kilátásba, melynek fókuszában a hálózat által eddig le nem fedett területek állnak majd.

A System Alliance Europe a vezető középvállalatok kompetenciáját és szakértelmét egyesíti egyetlen szervezetben. Amennyiben az ügyfél a saját regionális szállítmányozójához fordul, úgy egy európai gyűjtőszállítmányozói hálózat teljes kínálata áll rendelkezésére. A szervezet magas minőségi elvárásait, átlátható folyamatait és megbízható munkáját szervezeti és információtechnológiai irányelvek garantálják.

Forrás: Gebrüder Weiss
.

(Ezt a cikket 190 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE