Hírek Márkahírek Renault

RENAULT KERAX: AZ ÉV TEHERAUTÓJA OROSZORSZÁGBAN

A Renault Trucks építőipari kínálatának ékköve nyerte el « Az év teherautója » címet Oroszországban, a 33 tonnánál nagyobb tehergépkocsik kategóriájában. A díjat a Motorizált Szállítás 5. Nemzetközi Fóruma (MAF) alkalmából nyújtották át. A zsűri a szállítmányozási szakma szakértőiből állt, akik a fuvarozókat, a közigazgatást és a szakújságírókat képviselték. A Renault Kerax egymás után másodszor részesült ebben az elismerésben. Az egyedülálló hasznos teherbírásnak, a 20 fokot meghaladó terepszögnek és a páratlan vonóerőnek köszönhetően a Kerax komoly ütőkártyákat vethet be egy olyan országban, ahol köztudottan szélsőséges időjárással és nehéz terepviszonyokkal kell számolni.

A Renault Keraxnak ítélt « Év teherautója » cím átadásakor a Motorizált Szállítás 5. Nemzetközi Fórumának zsűrije a Kerax kiemelkedő robusztusságát, páratlan terhelhetőségét, egyedülálló vonóerejét és 366 mm-es hasmagasságát méltatta. A kategóriában kiemelkedő, 20 fokos terepszöget különösen a bányászati ágazat értékeli nagyra. A Kerax olyan ipartelepi jármű, amely egyszerre erőteljes és kényelmes, ez a két tulajdonság pedig nélkülözhetetlen Oroszországban.

Az orosz és a külföldi szállítási szakma több mint tízezer képviselője vett részt a Motorizált Szállítás 5. Nemzetközi Fórumán, amelyet Moszkvában rendeztek meg október végén. A zsűri a Fórum szervezőbizottságának tagjaiból, a közigazgatás és a felsőoktatás képviselőiből, a közúti fuvarozás szakértőiből, valamint a szakújságírókból állt.

A Renault Kerax ezzel ismét bebizonyította, hogy ideális partner, és olyan vitathatatlan érdemekkel dicsekedhet, amelyek kiemelik a versenytársak közül és vonzóvá teszik az építőipari és a bányászati szakemberek számára.

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 282 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .