Bemutatók Érdekességek Teszt Volvo

A Knight Transportation jelentős beruházást végez tiszta üzemű teherautókba

Az arizónai központú Knight Transportation már régóta agresszív környezetvédelmi stratégiát követ. 370 új Volvo VN 670 teherautójával a vállalat teljesíti a szigorú, új emissziós előírásokat az Egyesült Államokban.

Arizonában soha nem vagy néhány méternél távolabb a legközelebbi kígyótól. Erre panaszkodnak legalábbis a helybeliek. Arizonai óriáskaktuszok.  Vörös sivatagi homok. Hegyláncok a legkülönfélébb formákban. Perzselően forró napsütés, amitől pezseg az aszfalt és vibrál a horizont. A 17-es út mentén Phoenix és Flagstaff között a természeti környezet egyszerűen megdöbbentő.

„Gyönyörű, de egyben veszélyes is odakint” – mondja John Housley, a Knight Transportation fuvarvállalat gépkocsivezetője.

„Soha nem szabad alábecsülni a sivatagot. Könnyen elvesztheted a tájékozódó képességedet, és ha nincs nálad elég víz, könnyen tragikus véget érhet az út. Emberek halnak meg odakint. A hőmérséklet mínusz hét fok is lehet éjjel, amit napfelkelte után 30 fokos hőség követ. Ez igen alattomos.”

Tovább a Globetrotter magazin teljes cikkére >>
..

(Ezt a cikket 214 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .