RENAULT PREMIUM ROUTE TEHERAUTÓK AZ UNION JACK ÉS A WALESI SÁRKÁNY SZÍNEIBEN!

Az üzemanyag-fogyasztás tekintetében kategóriavezető Renault Premium Route számos más erénnyel is dicsekedhet. Ez utóbbiakra szeretné felhívni a figyelmet a Renault Truck UK nagyszabású promóciós és bemutató kampánya, amelynek keretében tíz teherautó mutatkozik be az Egyesült Királyság számos helyszínén. A még nagyobb feltűnés érdekében a járművek az előfordulási helyüktől függően hol az brit, hol a walesi zászló színeiben tűnnek fel. Hát így kerül hol az Egyesült Királyság lobogója, az Union Jack, hol a walesi sárkány a teherautók fülkéjére, elnyerve ezzel nem csupán a legmértéktartóbb, hanem a legszebben díszített teherautónak járó címet is.

Sajátos promócióba fogott a Renault Truck Commercials UK, amikor az angol, illetve a walesi nemzeti zászló színeibe öltöztetett tíz Renault Premium Route járművet. Az esztétikus és hazafias dekorációval ellátott, büszkeséget sugárzó teherautók az Egyesült Királyság útjain tűnnek fel azzal a céllal, hogy a Premium Route, valamint az Optifuel Programme erényeit hirdessék. Ez a program a teherautók fogyasztásának mérésére és kiértékelésére szolgáló számítógépes alkalmazásból (Optifuel Infomax), a gazdaságos vezetésről szóló képzésből (Optifuel Training), valamint egy hosszú távú tanácsadó és ügyfélkövető internetes közösséghez való tagságból (Club Optifuel Programme) áll.

A promócióban 460 lóerős DXi 11 motorral és Optidriver+ automatizált váltóval felszerelt, 6×2-es kerékképletű, magasított « Privilège » fülkével ellátott Premium Route Euro V modellek vesznek részt. Mostanáig már több mint nyolcvan bemutatót terveztek az RTC csoporton keresztül Bristolban, Cardiffban, Nuneatonban, Dunstable-ben, Exeterben, Felixstowe-ban, Londonban, Readingben, Tiptonban, Wellingborough-ban és West Thurrock-ban.

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 371 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?