Kategóriák

Kategóriák

Egyéb Hírek

Ünnepi csúcs a csomagszállításban

A UPS munkatársai a Mikulás rénszarvasainak szorgalmával készülnek a vállalatok és a vásárlók kiszolgálására az ünnepi időszakban, legyen szó csomagok küldéséről és fogadásáról vagy logisztikai megoldásokról.

A UPS körülbelül 430 millió csomag kiszállítására készül a karácsonyt felvezető hónapban. December 22-én pedig, mely a UPS számára az év legforgalmasabb napjának ígérkezik, a vállalat várakozásai szerint 24 millió csomagot kell majd célba juttatnia a világ legkülönbözőbb tájain.

Ez csaknem 60%-kal több, mint a UPS hétköznapi 15,1 milliós csomag- és dokumentumforgalma. A vállalat most 50 000 alkalmi dolgozót felvételét tervezi az Egyesült Államokban, hogy sikeresen kezelje ezt a hatalmas rohamot.

A UPS a karácsonyi logisztikai csúcsforgalom középpontjában áll hogy vállalatok és a vásárlók millióit szolgálja ki. A UPS valójában jóval több ajándékot szállít, mint bármely más vállalt a világon” – mondta Alan Gersenhorn, a UPS globális kereskedelmi és marketing alelnöke. “A raktárakból a hajókon, repülőkön, vonatokon és kamionokon keresztül az ügyfél ajtajáig és vissza a UPS globális logisztikája teljes kapacitásával az ünnepek szolgálatában áll.

A UPS megbízható, egyedi globális logisztikai rendszerének és szállítási hálózatának köszönhetően a csomagok éppen időben kerülnek a boltok polcaira illetve közvetlenül az ügyfelek otthonaiba. A UPS-nél nincsenek találgatások a csomagszállításban: mind a csomagküldők mind a csomagot fogadók számára teljes átláthatóságot biztosít a rendszer. Amint a UPS hálózatába kerül egy csomag, az ügyfelek a ups.com oldalon követhetik nyomon. December 22-én, a szezon legforgalmasabb napján, a UPS több mint 44 millió online csomag lekérdezésre számít.

A vásárlást és a csomagküldést utolsó pillanatra halasztók nyugodtan támaszkodhatnak a UPS expressz szolgáltatásaira: még a december 23-án, csütörtökön feladott csomagok is célba érnek December 24-én, pénteken (a tranzitban a normál időt figyelembe véve). Hogy az év végi rohamban is biztosítsa a pontos szállítást, a UPS naponta 350 plusz járatot indít a december 25-i szombatot megelőző, csúcshétnek számító öt napban.

K.H.

Forrás: Tranzit Online
.

(Ezt a cikket 260 alkalommal tekintették meg.)