Hírek Márkahírek Scania

A Scania megerősíti piaci helyzetét Kínában

A Scania stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Shanghai Boden Engine Co., Ltd-vel, a legfontosabb kínai aggregátor-motorokat forgalmazó vállalattal. A megállapodás értelmében már az első év folyamán több száz motor leszállítására lesz lehetősége a svéd vállalatnak, ami a későbbiek folyamán még tovább növelhető.

Az elmúlt három évtized erőteljes kínai gazdasági fejlődésének köszönhetően évente több mint százezer darabbal növekszik a kereslet az áramfejlesztő aggregátorok illetve az ezeket üzemeltető motorok iránt, így Kína számít a világ legjelentősebb ilyen jellegű piacának.

„Úgy gondoljuk, hogy ez a megfelelő időpont a hatalmas kínai piacra történő belépéshez.” – mondta Mikael Lindner az áramfejlesztő-motorok értékesítési igazgatója. „Az előkészületek kedvező eredményeket mutattak és a Shanghai Boden Engine Co., Ltd.-ben egy megbízható, erős üzleti partnert találtunk.

„Egy olyan prémium motor, mint a Scania, amely üzemanyag-hatékonyság, hosszú élettartam és megbízhatóság terén kimagaslóan teljesít, magas minőségi követelményeket állító ügyfeleink első számú választása lesz. Nagy lehetőségeket látunk a Scania motorok számára a kínai piacon.” – mondta Zhang Zhiqian a Boden Engine ügyvezető igazgatója.

„A Scania teljes szervezetének háttértámogatásával megvalósuló együttműködés eredményeképpen az ügyfelek a Scaniától már megszokott minőséget és szervizszolgáltatásokat kapják. A Scania áramfejlesztő-motorjai előtt fényes jövő áll Kínában.” – mondta Mats Harborn, a Scania Kínai Stratégiai Irodájának ügyvezető igazgatója.

A Shanghai Boden Engine Co., Ltd egy újonnan létrehozott kínai motorforgalmazó vállalat, amely a legfontosabb „off-road” berendezések gyártóinak támogatását tudhatja maga mögött. A most aláírt megállapodás értelmében a Boden kizárólagos jogot szerzett a Scania áramfejlesztő-motorjainak értékesítésére és szervizmunkáira Kínában.

Forrás: Scania
.

(Ezt a cikket 207 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .