ADR Egyéb Közlekedéssel kapcsolatos hírek Tudnivalók

Hamburg ADR-el.

Ebben a részben is, mint a korábbiakban,(A hamburgi szabad kikötő vagy Mi is az az Ile-de- France?) szeretnék segíteni, néhány rázósabb útvonal bemutatásával, hiszen arra gondolok, hogy mindenki volt/lesz kezdő, és ne keljen megőszülnie, és az is lehet, hogy nincs akit felhívjon, mint ahogy nekem sem volt. Mindent nekem kellett kitalálni, mert egyedül voltam a cégnél nemzetközis.Valamikor, egy szombat délelőtt kóboroltam a hamburgi kikötőben sárgatáblával, mire sikerült találnom egy embert aki, tudta, hogyan kell átmenni Hamburgon ADR-el.Az volt a szerencsém, hogy ez az ember pont egy sofőr volt. Első hallásra hihetetlen volt, amit mondott. Nem mertem rá hallgatni, ezért még egy órával megtoldottam, az amúgy is túllépett vezetési időmet, aztán, nem lévén más, mégis arra mentem amerre mondta. A centrum felé.

 

Gondolom, más is hitetlenkedett, amikor először ment át a városon, hiszen nem tűnik ésszerűnek az elterelő út. Volt kollégám, aki azt mondta, hogy inkább megvárja az estét. Ezt megtehette korábban, hiszen a tilalom csak 05-23-ig volt, ám az új besorolás szerint 05-23-ig „E” ez után 23-05-ig „C”

Az utolsó lehetőség, hogy elkerüld az alagutat. Itt láthatod. Térképen piros jel

Én nem szoktam eddig eljönni, mert nem tudom, hogy az itt (a hamburgi vámszabad területen keresztül) leírtak alapján, a másik oldalon ki lehet-e menni, bár a térkép alapján erre lehet mód, de én csak azt szoktam ajánlani, amit magam is kipróbáltam.Kép a térképen kék buborék.

Szóval. már jóval előtte le tudsz menni, követve azt, amit a táblán is olvashatsz Elbebrucke ( Elbahíd) Ezen kell átmenned, és ne ijedj meg, mert ez az út vezet a centrumba is. Nem fogsz a belvárosban kolbászolni, mert a táblák nem engedik, Menj arra amerre a táblák nem tiltják.Persze, ha az időd engedi, megvárhatod az estét, mert ezen az úton nagy a forgalom, de ha menni kell, akkor menni kell.

Ha valaki figyel, akkor minden stressz nélkül (Persze ez nem igaz, mert jó nagy forgalom van) át lehet menni Hamburgon.  Gondolom észrevettétek, hogy az alagútban 4m-es magasságkorlátozás is van.

Remélem, segített ez a kis leírás. Ha csak egy-két embernek, már akkor is jó.

Jó gurit

sklave
.

(Ezt a cikket 785 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .