Flottamenedzsment és MRM funkciókkal bővült az iGO primo®

Az iGO primo® legújabb verziója átfogó alkalmazás-programozási felületet (API) kínál a flottamenedzsment és a mobil erőforrások kezelésének (MRM) integrálásához.  

Budapest – Az iGO navigációs szoftverek vezető terméke, az iGO primo® legújabb verziója a flottamenedzsment és MRM szolgáltatók számára is lehetővé teszi a rendszerintegrációt a felhasználóbarát navigációs szoftverrel. Az új, professzionális iGO navigációs megoldás három fő eleme az iGO primo® navigációs szoftver, az integrált navigációs felület (API) és a haszongépjárművek számára kifejlesztett truck funkció.

Ez a komplex csomag lehetővé teszi a flottamenedzsment és MRM rendszerek fejlesztői számára, hogy szolgáltatásaikat és alkalmazásaikat beépítsék az iGO primo® felhasználói felületébe, ezáltal bővítve felkínált szolgáltatásaik körét. Az iGO integrált navigációs felülete (API) olyan fejlett eszközöket kínál, mint például az esemény-értesítő, a kétirányú kommunikáció, valamint azok a személyre szabott munkafolyamatok, amelyek a különböző funkciók és tulajdonságok az iGO primo® felhasználói felületébe történő integrálásához szükségesek.

A tökéletes vizuális és technikai integráció révén a flottamenedzsment rendszerek multifunkcionális fedélzeti egységként működhetnek. A megoldás lehetővé teszi a flottakezelő központok és járműveik számára, hogy hozzáférjenek az iGO navigációs funkcióinak széles köréhez, és olyan, helyhez kapcsolódó információkat kezeljenek, mint például:

–         GPS alapú helymeghatározás

–         Útvonalak beállítása és importálása, beleértve köztes állomások és úti célok megadását pozíció vagy cím alapján

–         Útvonal-áttekintés kérése, vagy az újonnan tervezett útvonal törlése

–         Rendkívül pontos ETA-k lekérdezése a közlekedés állapota, illetve a gépjármű és a sofőr által korábban megtett útvonalak alapján

–         Útvonal-tervezési üzemmód, gépjármű-típus és truck profil paraméterek beállítása

–         Geokódolás és fordított geokódolás

–         Kétirányú lekérdezés és válaszadási lehetőség

Az iGO primo® kiegészítő kamionos funkciója értelmezi és hasznosítja az út során előforduló, teherszállító járművekre vonatkozó korlátozásokat és figyelmeztetéseket. Szintén lehetőség van kamion-specifikus útvonaltervezésre, különleges figyelmeztető jelzések beállítására és speciális POI keresésre.

November 3-án és 4-én a Telematics Munich konferencia és kiállítás keretében a járműipari partnerek és flottaszolgáltatók működés közben is kipróbálhatják az iGO primo®-t. A kiemelkedő szoftvermotor és annak integrációs képességei mellett a legújabb iGO navigációs megoldás olyan connected szolgáltatásokkal is rendelkezik, mint például a Live Traffic, jelen idejű mobil biztonsági kamerák és ezek képének megosztása, valamint időjárás-jelentés.

„Egy kiválóan működő flotta- és mobil erőforrás-kezelő rendszer kifejlesztéséhez, amely megbízható navigációs funkciókat is tartalmaz, egy kipróbált és bizonyított szoftverre van szükség” – mondta Vahl Tamás, a Nav N Go Kft. ügyvezető igazgatója. „Már volt alkalmunk hozzászokni a rugalmas termékfejlesztéshez, a rövid fejlesztési ciklusokhoz és harmadik fél hardverére történő adaptáláshoz. Mindezeken felül a jármű- és sofőr-specifikus beállítások gazdag gyűjteménye, a flottaintegrációs eszközök és a connected szolgáltatások teszik az iGO primo®-t optimális navigációs megoldássá az informatikai és telekommunikációs területen működő partnereink számára.”

 

A Nav N Go-ról

A Nav N Go a mobil, a járműipari és a személyi navigációs szektor számára fejleszt navigációs megoldásokat és kínál teljesen testre szabható, fedélzeti 3D-s navigációs alkalmazásokat a vásárlók egyéni igényeit is kielégíteni kívánó eszközgyártók, autógyárak és OEM márkák képviselői számára. A díjnyertes iGO My way szoftvermotorra épülő technológia már világszerte több millió navigációs eszközön megtalálható.

A vállalat emellett saját digitális térképek fejlesztésével is foglalkozik. A vállalat első termékét a 2006-os németországi CeBIT-en mutatta be. Azóta világszerte több mint 70 hardvergyártó vállalattal alakított ki üzleti kapcsolatot. A Nav N Go több mint 70 országban és 45 különböző nyelven nyújt megbízható navigációs megoldásokat.

A Nav N Go-ról bővebben a www.navngo.com honlapon olvashat.

Forrás: Nav N Go
.

(Ezt a cikket 990 alkalommal tekintették meg.)