Sárközi György, a Borsod Volán vezérigazgatója lett az Év Logisztikai Menedzsere

Sárközi György, a Borsod Volán vezérigazgatója nyerte el a 2010-es Év Logisztikai Menedzsere címet. A kitüntetést a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) adományozza 1994 óta.

Sárközi György, a Borsod Volán vezérigazgatójaSárközi György 1992 óta dolgozik a Borsod Volán vezérigazgatói pozíciójában. Irányítása alatt a Borsod Volán üzleti egységeiből alakultak meg azok a gazdasági társaságok, amelyek bekapcsolódtak a nemzetközi szállítmányozási és fuvarozási munkamegosztásba, és külföldi tőkebefektetés révén jelentős szerepre tettek szert elsősorban a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei logisztikai folyamatokban. A vezérigazgató úttörő szerepet töltött be a menetrendszerinti személyszállítás területén alkalmazott intelligens fedélzeti megoldások fejlesztésében.

A díj idei nyertese tudományos igényű szakmai munkát végez, melyre jellemző a magas, gyakorlatban mérhető haszon is. A doktori disszertációjában ismertetett szimulációs modell jelentősen hozzájárulhat az integrált közösségi közlekedés költséghatékony megvalósításához.

A logisztikai szakterület művelésében, fejlesztésében kimagasló eredményeket elért szakemberek elismerésére alapított díjat november 11-én az MLBKT 18. kongresszusán, Balatonalmádiban adták át a Borsod Volán vezérigazgatójának.

Sárközi György, az Év Logisztikai Menedzsere 2010

Chikán Attila, az MLBKT társelnöke, Sárközi György, az Év Logisztikai Menedzsere, Kiss Péter, az MLBKT elnöke és Kemendy Nándor, az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubjának vezetője a díjátadáson

Forrás: MLBKT

(Ezt a cikket 262 alkalommal tekintették meg.)

1 thought on “Sárközi György, a Borsod Volán vezérigazgatója lett az Év Logisztikai Menedzsere

  1. Gratulálok Gyuri, megérdemelted.
    Irigyellek, hogy a napi munkád mellett még értelmes dolgokra is marad energiád…

Comments are closed.