Kategóriák

Kategóriák

Kiállítások Versenyek

Irány a Terepzóna!

Marokkó után, a harmadik Africa Eco Race előtt a Qualisport tereprali-istálló is részt vesz az Auto+Motor+Sport EXPO elnevezésű kiállításon, amely a Hungexpo területén kerül megrendezésre 2010. november 12-14-én. Az eseményen megtekinthető lesz a Scania versenykamion, amelynek fedélzetén a Kovács Miklós – Czeglédi Péter – Tóth Tamás trió vitézkedik majd a december végén rajtoló kéthetes sivatagi maratonon.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy meghívást kaptunk az Auto+Motor+Sport EXPO keretében megrendezésre kerülő Terepzónára” – mondta a versenytrió pilótája, Kovács Miklós – „Ritkán adódik olyan esemény, ahol nyugodt körülmények között találkozhatunk, beszélgethetünk az autósport-rajongókkal, de ez most ilyen alkalom lesz. Október végén érkeztünk haza az egyhetes Marokkó-raliról, s már javában készülünk a december 27-én rajtoló harmadik Africa Eco Race-re, amelyen a kamionos kategória címvédőjeként veszünk részt. Nagyon szoros az időbeosztásunk, de semmiképp nem akartuk kihagyni ezt a nagyszerűnek ígérkező rendezvényt.”

A Talmácsi Motorsport és a Sportime Magazin szervezésében megrendezésre kerülő esemény a Hungexpo A és D-pavilonjában, több ezer négyzetméteren zajlik majd a Hó Show, valamint a Wellness és Spa kiállításokkal együtt. Az autó- és motorsportok különböző szakágainak teljes körű bemutatkozása, a technikai sportokhoz kapcsolódó termékek és szolgáltatások elsőrangú vásárának fénypontja a Tereprali-ob évadzárójának Szuperfináléja lesz. A mezőny közel 400 kilométernyi szelektív szakasz után érkezik a Hungexpo területére, ahol a szervezők egy közel három kilométeres pályát jelölnek ki, amit kétszer kell teljesítenie a párosoknak.

Ami a Qualisport csapatának következő versenyét illeti: a harmadik Africa Eco Race a gépátvétellel kezdődik 2010. december 27-én a dél-franciaországi Chateau de Lastours-ban, majd a rajtot követően a mezőny Marokkót és Mauritániát átszelve 2011. január 9-én érkezik meg a szenegáli fővárosba, Dakarba, a Rózsaszín-tó partjára.

Qualisport a Facebook-on: http://www.facebook.com/qualisport

Forrás: Qualisport
.

(Ezt a cikket 194 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE