Karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető az internetes fizetés 2016. november 27-én 01:00-02:30 között

Egy kamionsofőrök viszonylati jegyet vásárol az e-útdíj megfizetésére Budapesten az Ócsai út egyik benzinkútjánál lévő terminálnál 2013. július 1-jén. Használatarányos útdíjat (e-útdíjat) kell fizetni a magyar gyorsforgalmi és főutakon a 3,5 tonnánál nehezebb teherautóknak július 1-jétől. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Egy tablet számítógép kijelzőjén a kiszámított e-útdíj és az útvonal látható a letenyei határátkelőn 2013. július 1-jén hajnalban. Használatarányos útdíjat (e-útdíjat) kell fizetni a magyar gyorsforgalmi és főutakon a 3,5 tonnánál nehezebb teherautóknak július 1-jétől. MTI Fotó: Varga György
Illusztráció
MTI Fotó: Varga György

Az OTP tájékoztatása szerint, az OTP Bank kártyarendszerének tervezett karbantartása miatt 2016. november 27-én vasárnap 01:00 és 02:30 óra között a NÚSZ ematrica.nemzetiutdij.hu és www.hu-go.hu weboldalán a fizetési funkció átmenetileg nem lesz elérhető.

Az említett időszakban nem lesz lehetőség e-matricát vagy HU-GO viszonylati jegyet váltani és egyenleget feltölteni, ezért kérjük, hogy úthasználati jogosultságát elővételben (a karbantartást megelőzően) vásárolja meg az ematrica.nemzetiutdij.hu vagy a www.hu-go.hu weboldalon, ügyfélszolgálati irodáinkban vagy viszonteladó partnereinknél.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy díjköteles útszakaszra való felhajtáskor már minden esetben rendelkezni kell érvényes jogosultsággal. A fedélzeti eszközt (OBU-t) használó ügyfeleinket pedig emlékeztetjük, hogy gondoskodniuk kell arról, hogy a megjelölt időszakra is rendelkezzenek megfelelő egyenleggel!

Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.

Forrás: HU-GO

Kiemelt kép: MTI Fotó – Máthé Zoltán

 

(Ezt a cikket 59 alkalommal tekintették meg.)