Hírek Játék, Szimulátor Márkahírek Renault

A RENAULT TRUCKS VERSENYE « AJÁNDÉKOZZON MAGÁNAK LEGENDÁT! » CÍMMEL

November 2. óta lehet jelentkezni arra a nagyszabású versenyre, amelyet a Renault Trucks hirdetett meg « Ajándékozzon magának legendát! » címmel. Azoknak a sofőröknek, akik részt szeretnének venni a játékban, egy-egy képet, vagy videót kell elküldeniük teherautójukról november 30-ig a www.legend.renault-trucks.com címre. A verseny sorsolással zárul, amelyen számos nyeremény talál gazdára. A legszerencsésebbeknek egyedülálló élményben lesz részük: részt vehetnek egy versenypálya túrán az MKR Technology csapat Premium Course verseny kamionjának fedélzetén.

Minden sofőrnek megvan a teherautójával kapcsolatos, saját kedves története, amelyet szívesen megoszt másokkal. A Renault Trucks nemrégiben indított egy játékot a www.legend.renault-trucks.com honlapon, amelyben arra invitálja a sofőröket, hogy küldjék el saját történetüket egy kép, vagy videó kíséretében. A nevezés november 30-án zárul, majd azt követően sorsolással dől el, ki lesz az a 115 szerencsés, akik az alábbi nyereményeket kapják:

  • 1-5. nyeremény: 2 kör az egyik európai versenypályán az MKR Technology  csapat Premium Course teherautója fedélzetén;
  • 6-15. nyeremény: egy Renault Trucks makett;
  • 16-115. nyeremény: Renault Trucks kulcstartó;

 

A Renault Trucks 2010 óta jelen van a web 2.0-n, és a márkához kötődő sofőröket rendszeresen megszólaltatja a saját Facebook, illetve Twitter oldalain, a You Tube-on és a Dailymotion-ön, illetve az okostelefonokra kifejlesztett alkalmazásokon keresztül is (Album photos chauffeursSelected for you…). A Renault Trucks igazán megbecsüli a sofőröket!

Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 779 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .