Ajánlatok Hírek Kommunikáció és Informatika

Samsung GALAXY Pro – Az üzleti élet vérkeringésében tart

A Samsung piacra dobja az Android™ 2.2 Froyo platformra épülő legújabb okostelefonját

A Samsung belejelentette a Samsung GALAXY Pro Android™ 2.2 Froyo platformra épülő, teljes QUERTY billentyűzettel és érintőképernyővel is ellátott okostelefonját, amely már tartalmazza a Samsung integrált “Social Hub Premium” megoldásait is. Az elsősorban üzleti felhasználók számára kifejlesztett készülék március végétől lesz kapható az Egyesült Királyság területén, majd ezt követően jelenik meg a többi európai országban, a Közel-Keleten, Délkelet-Ázsiában és Indiában is.

A Samsung vadonatúj, „szuperokos” készüléke kifejezetten az üzleti életben mozgó, aktív és társasági életet élő felhasználók számára készült. A készülék tartalmazza a Samsung „Social Hub Premium” megoldását, mely használatával egyetlen érintéssel ellenőrizhetőek az e-mail üzenetek, közösségi oldalak profiljai és fiókjai. A QUERTY billentyűzet és az érintőképernyő kettősének köszönhetően hatékonyan rendezhetőek a napi teendők, legyen szó üzleti ügyekről, vagy személyes programokról. Az Android™ 2.2 Froyo platformra épülő GALAXY Pro-val az Android Market™ több tízezer alkalmazása is egyszerűen hozzáférhető. (Magyarországról csak az ingyenes alkalmazások elérhetőek.) . A „ThinkFree” Mobile dokumentumszerkesztővel már útközben is megtekinthetőek és szerkeszthetőek a Microsoft Word, Excel és PowerPoint dokumentumok.

„A Samsung GALAXY Pro tökéletes eszköz minden elfoglalt ember számára. Elsősorban azoknak szánjuk a készüléket, akiknek a munkájuk és a társasági életük szervezésében a hatékonyság kulcsfontosságú.” – nyilatkozta JK Shin, a Samsung mobilkommunikációs üzletágának elnök-vezérigazgatója.

A Samsung GALAXY Pro-t 3,0 megapixeles kamerával szerelték fel, amellyel fotók és videók is rögzíthetők. Az elkészült képek megoszthatók a közösségi oldalakon vagy megtekinthetők a készülék kristálytiszta 2,8 hüvelykes kijelzőjén. Az állandó kapcsolattartás és megosztás WiFi- és Bluetooth segítségével történik.

 

Állandó kapcsolattartás a Samsung integrált, „Social Hub Premium”megoldásaival

A Samsung „Social Hub Premium” ideális megoldás mindazok számára, akiknek létkérdés, hogy folyamatosan „kézben tartsák” szakmai- és magánéletük minden egyes eseményét. A GALAXY Pro állandó kapcsolattartást biztosít és lehetőséget ad az azonnali reakcióra.

A készülék ideális megoldást nyújt mindazoknak, akik több közösségi hálózaton is aktívan jelen vannak és rengeteg üzenetet és levelet kapnak naponta. A „Social Hub Premium” egyetlen helyen jeleníti meg az e-mail, a közösségi oldalak és Instant Messenger fiókok üzenetforgalmát és azonnali lehetőséget teremt a kommunikációra. A felhasználó ellenőrizheti a Twitter és Facebook bejegyzéseket, válaszolhat a felettesétől érkezett email-re, levelet írhat a barátoknak – mindezt ugyanarról az egyesített kapcsolati listáról.

 

Maximális testreszabhatóság

Az Android™ 2.2 Froyo platformra épülő GALAXY Pro-hoz már több mint 150.000 alkalmazás áll rendelkezésre az Android Market™-en. (Magyarországról több tízezer ingyenes alkalmazás közül választhatnak a felhasználók.) A készülék az egyéni igényeknek megfelelően, könnyen testreszabható.

 

Szövegbevitel két módon: dupla gyorsaság

A Samsung GALAXY Pro egyszerre rendelkezik érintőképernyővel és QWERTY billentyűzettel. A gyors, pontos szövegbevitelhez a QWERTY billentyűzetet érdemes használni, amely olyan felhasználói élményt jelent, mintha számítógépen dolgozna az ember. Az érintőképernyő ugyanakkor az egy ujjal történő gépelés könnyedségét biztosítja. A két megoldás együtt gyors, könnyed használatot tesz lehetővé.

 

Samsung
.

(Ezt a cikket 781 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE