Ajánlatok Bemutatók Hírek Navigáció

Becker Professional 43 Control iGO Navigációval – A mindentudó

Az iGO My way szoftveren futó Becker Professional 43 Control készülék ideális választás mindazoknak, akik nem kötnek kompromisszumot a navigáció, a dizájn és az integrálhatóság területén. A Becker legújabb modelljét karakteres külseje és a készülékhez tartozó 360°-os távirányító teszi különlegessé. A hivatásos sofőrök és a lelkes hobbivezetők egyaránt értékelni fogják az egyedi funkciókat, mint például a Becker BestTracks és a Becker SmartGuess, valamint a nagyméretű (10,9 cm) kijelzőt.

Becker Professional 43 Control – alkalmazhatóság és alkalmazkodás felsőfokon

A Becker Professional 43 Control tökéletesen illeszkedik bármilyen gépjármű belső enteriőrjéhez, a készülék személyre szabható kijelzője ugyanis az autó színvilágának megfelelően változtatható. A 360° távirányító – amellyel szinte az összes navigációs funkció elérhető – tovább fokozza a navigációs élményt. A Becker új, távirányítós fejlesztése kezelhetőség és dizájn tekintetében felveszi a versenyt a vezető autóipari gyártók hasonló eszközeivel.

 

iGO Becker Edition – intelligens útvonaltervezés

A német gyártó legújabb eszköze a speciálisan a Becker számára kialakított, a navigációs iparág legújabb vívmányait felvonultató iGO My way szoftverrel működik. A nagy teljesítményű hardver és a funkciókban gazdag szoftver együttesen biztosítják a kifogástalan felhasználói élményt. Az optimális útvonal megválasztásában az Alternate Routes funkció nyújt segítséget, amely 4 különböző útvonalat kínál a vezetőnek. A SmartGuess funkció a cím megadásakor automatikusan felkínálja a korábban megtett útvonalak, az aktuális napszak és a tartózkodási hely alapján a két legvalószínűbb úti célt.

Becker OneShot hangvezérlés – vezess biztonságosan!

A Becker OneShot hangvezérlése a biztonságos közlekedést is szem előtt tartva biztosítja, hogy a vezető bármikor elérhető legyen. Az eszközhöz mobiltelefon is csatlakoztatható, így a sofőr kezei szabadon maradnak és vezetés közben is nyugodtan telefonálhat. A navigáció kijelzője a mobilkészüléken tárolt telefonszámokon és címeken kívül a beérkező SMS-ek szövegét is képes megjeleníteni, sőt, akár hangosan fel is olvassa azt. A Becker Professional 43 Control tulajdonosa a célállomás bevitelének módját is megválaszthatja. Álló jármű esetén dönthet a kézi bevitel mellett, ekkor egyszerűen csak begépeli a címet az érintőképernyő használatával. Vezetés közben a Becker OneShot funkció lehetővé teszi az úti cél szóban történő megadását akár egy folyamatos mondatban is.

Becker EasyBack, Becker EcoPower System & Co. – bon voyage

A Becker Professional 43 Control további különleges ismertetőjegye a kiváló 3D megjelenítés és a Nyugat-Európa-szerte használható, beépített TMC vevő (beleértve a TMC Pro-t is). A felhasználóbarát EasyBack gombot röviden megnyomva visszaléphetünk az előző menübe, hosszan tartva pedig a főmenübe érkezünk. A készülék tartalmazza Berlin előre telepített Marco Polo városnéző programját, de további 29 európai város idegenvezető programja is telepíthető rá. Így útikalauzra sincs szükség ahhoz, hogy felfedezzük Európa nevezetességeit.

 

Technikai jellemzők

 • Processzor: 533 MH
 • Tükröződésmentes 4.3” érintőképernyő, éles kontraszt
 • Felbontás: 480×272
 • GPS vevő: SiRF III InstantFixII
 • Belső memória: 4GB
 • TMC és TMC Premium csatornák
 • 360°-os távirányító
 • Szivargyújtó-töltő (12 V/24 V)
 • Li-Ion akkumulátor (4 óra üzemidő)
 • Micro SD kártya olvasó
 • Garancia: 24 hónap

 

Forrás: igomyway.com
.

(Ezt a cikket 1134 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE