Hírek KamionStop Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek Rendőrségi hírek

Havazás – Kamionstop Somogy főútjain

Korlátozták a 7,5 tonna össztömeg feletti járművek közlekedését Somogy megye több útszakaszán – tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szerda este az MTI-t.

Rendőrök állítják le a sűrű hóesésben a határ felé tartó kamionokat az M7-es autópályán, Letenye közelében 2013. március 25-én. A havazás és hófúvás miatt csúszóssá, veszélyessé vált útszakaszokon délutánig több baleset is történt, sok kamion akadt el. Országszerte négy autópályán, valamint több fő- és mellékúton korlátozzák a teherforgalmat. MTI Fotó: Varga György
Illusztráció – korábbi felvétel – MTI Fotó: Varga György

Az intenzív havazás miatt csúszóssá váltak az utak, ezért a 67-es főút 16-34 és 39-88, a 68-as főút 57-92, a 61-es főút 130-185, valamint a 65-ös főút 66-81 kilométerszelvényei közötti, továbbá a 610-es út kaposvári szakaszán elrendelték a 7,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek forgalomkorlátozását.

A korlátozás szerda 18 órától visszavonásig érvényes. A teherautók az arra kijelölt parkolókban várhatják meg a korlátozás feloldását. A rendőrségi kéri, hogy aki teheti, ne induljon útnak.

Forrás: MTI
.

(Ezt a cikket 159 alkalommal tekintették meg.)