Ellenőrzések Hírek Rendőrségi hírek

Több mint 24 ezer gépjárművet ellenőriztek Budapesten szombaton

Több mint 24 ezer járművet ellenőriztek a Budapesti Rendőr-főkapitányság, a Készenléti Rendőrség és a polgárőrség közös akciójában szombaton a fővárosban – közölte a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetsége az MTI-vel.

Az akció során 24 240 gépjárművet ellenőriztek, 106 esetben rendőri intézkedés is történt. Egy esetben szándékos bűncselekmény elkövetőjét érték tetten, akit előállítottak a rendőrök – olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Az “összevont közös gépjármű felderítési akció” célja a baleset- és bűnmegelőzés, valamint a közlekedésbiztonság növelése. A Budapesten felállított ellenőrzési pontoknál a rendőrök és a polgárőrök közösen láttak el szolgálatot, fokozottan ellenőrizték a forgalomban résztvevő gépjárműveket és szűrték ki a körözött járműveket.

Mint írták, az akció reggel 9 órakor közös eligazítással vette kezdetét, melyen részt vett Tóth Tamás, Budapest rendőrfőkapitánya, valamint Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke és Kardos Pál, a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke.

Forrás: MTI  (bBB \ gtr \ kho)
.

(Ezt a cikket 253 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .