Hírek Időjárás Közlekedéssel kapcsolatos hírek Közút

Több úton is korlátozva haladhat a forgalom Baranyában

Korlátozva haladhat a forgalom több Baranya megyei útvonalon csütörtökön a hótorlaszok, elakadt járművek és takarítási munkák miatt.

Pécsen 2 hete még így nézett ki a 6-os főút. A hóátfúvások miatt a mai napon több útszakaszon is hasonló mennyiségű hó akadályozta a forgalmat.

    A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön arról tájékoztatta az MTI-t, hogy hóátfúvás és hótorlasz lassítja a forgalmat Mohács közelében, az 57-es és az 56-os főközlekedési utak találkozásánál. Délutántól csak fél pályán engedik a forgalmat, az autósoknak ezért hosszabb menetidővel kell számolniuk.

Nagypeterd és Nagyváty, valamint Nagyváty és Kacsóta között a 6-os úton két kamion akadt el, az autósok fél pályán haladhattak tovább.

Hóeltakarítási munkálatok miatt korlátozták a kamionforgalmat a 6-os főúton, Kacsóta és Szigetvár között, az autósoktól óvatos vezetést, lassú haladást, valamint elegendő követési távolság tartását kéri a rendőrség.

Forrás: MTI  (BAL \ blz)
.

(Ezt a cikket 283 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .