Balesetek Hírek Időjárás Közlekedéssel kapcsolatos hírek

Hófúvás miatt nehezen járhatók az utak Zalában

Hasonló hóátfúvások alakultak ki az ország több pontján is. MTI Fotó: Vajda János

A hóátfúvások miatt havasak, hókásásak az utak Zala megyében, Nagykanizsa térségében több bekötőút csak fél pályán járható, kamionok is árokba csúsztak – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. zalai ügyelete kedd este az MTI-vel.

    A 75-ös főúton Zalaapátinál, Pacsa irányába csúszott árokba este egy teherjármű, míg a 86-os főúton a délelőtti árokba csúszás után újból le kellett zárni fél pályán az utat egy kamion balesete miatt. A jármű a korábbi baleset közelében, Zalalövő határában, a nagyfernekági elágazónál sodródott le az útról.

A közútkezelő járművei folyamatosan tisztítják és sózzák az utakat, de a szél visszafújja a havat, emiatt úgynevezett hónyelvek alakulnak ki. Az utak az egész megyében havasak, hókásásak, Nagykanizsa térségében több bekötőút is csak fél pályán járható.

Forrás: MTI  (blb \ bri)
.

(Ezt a cikket 298 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!