Hírek Szervezetek hírei

Arnold Mihály lett a NAV vámszakmai elnökhelyettese – Béndek József távozott

Vida Ildikó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke Arnold Mihály pénzügyőr altábornagyot 2011. április 1-jei hatállyal a NAV vámszakmai elnökhelyettesévé nevezte ki.

Béndek József pénzügyőr altábornagyot, a NAV korábbi vámszakmai elnökhelyettesét 2011. április 1-jei hatállyal rendelkezési állományba helyezte, és Pintér Sándor belügyminiszter kérésére a Belügyminisztérium állományába vezényelte más fontos kormányzati feladatok ellátása érdekében.

Hegedűs-Deme Zsoltot, a NAV Kiemelt Ügyek Adóigazgatóságának igazgatóját 2011. április 1-jei hatállyal az igazgatói feladatok ellátása alól mentesítette.
Komor Attilát, a NAV Központi Hivatal Különös Hatásköri Ügyek Főosztályának főosztályvezetőjét 2011. április 1-jei hatállyal a NAV Kiemelt Ügyek Adóigazgatóságának igazgatójává nevezte ki.

Arnold Mihály 1992-től 2003-ig állt az akkor még Vám- és Pénzügyőrség élén. Tavaly tavasszal az egyike volt a 29 közgazdásznak, amely még a Bajnai-kormánnyal szemben fogalmazott meg kritikát, majd tagja lett az új kormány Varga Mihály vezette csontvázbizottságának és az üzleti szférát elhagyva kormánytisztviselőként közreműködött a vámőrség és az adóhivatal összevonásának lebonyolításában.

Forrás: IntegrátorFórum
.

(Ezt a cikket 247 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .