Ajánlatok Egyéb Hírek Sajtószemle Újdonságok

A mai naptól elérhető hírportálunk fuvarozói cégjegyzéke!

Örömmel tájékoztatjuk minden fuvarozó, fuvaroztató, szállítmányozó, sofőr és fuvarszervező olvasónkat, hogy a mai naptól üzemel a hungarotransport.hu címen elérhető fuvarozói cégadatbázisunk. Az új oldal azonban nem csupán egy cégjegyzék! Sok szolgáltatása, mint például az online fuvarozási árajánlatkérő űrlap az Ön számára is hasznot hozhat!

Röviden tekintsük át az oldal további praktikus szolgáltatásait és lehetőségeit:

  • A hungarotransport.hu címen elérhető oldalon minden fuvarozó, szállítmányozó és fuvarszervező ingyenesen hozhatja létre saját adatlapját.
    .
  • Kiemelt Partnereinknek egy nagyon alacsony éves díj ellenében lehetőségük nyílik az adatlap oldalukon egyedi ajánlatkérő űrlapot is elhelyezni. Az oldalon lehetőség van közvetlen ajánlatkérésre is belföldi és nemzetközi fuvarozásra. Ezeket az ajánlatkéréseket szintén csak Kiemelt Partnereink kapják meg. Ez egy hasznos szolgáltatás a fuvaroztatónak és fuvarozónak egyaránt, ugyanis nem jutalékos rendszerben működik. A rendszer teljesen automata, így a fuvaroztató és fuvarozó harmadik közvetítő nélkül talál egymásra, ugyanis az online űrlapot a program közvetlenül a fuvarozó e-mail címére küldi, aki így szintén közvetlenül tudja elküldeni ajánlatát a fuvaroztató által megadott e-mailre.
    .
  • Az oldalon továbbá mindenféle regisztráció nélkül adhatják fel hirdetéseiket az álláskeresők és munkaadók, valamint szintén regisztráció nélkül lehet a fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatos fórumhoz is hozzászólni.
    .
  • Azok a fuvarozók, akik még nem rendelkeznek saját weboldallal, most egy olyan ingyenes lehetőséghez jutnak, amely által egy önálló adatlapon mutathatják be cégük, vállalkozásuk tevékenységét potenciális ügyfeleiknek. A hungarotransport.hu oldalra érdemes azoknak is regisztrálni, akiknek már van weboldaluk, hiszen adatlapjukon hivatkozhatnak saját weboldalukra, így a Google találati listáján előrébb kerülhetnek.

További érv az ingyenes regisztráció mellett, hogy oldalunk egyre növekvő népszerűségét most rajtunk keresztül Ön is élvezheti!

 

Indulási Akció!

Az új oldalra a bevezetés ideje alatt minden fuvarozó és szállítmányozó cég ingyenesen regisztrálhat a fent említett „Kiemelt Partner” szolgáltatásra! Ez azt jelenti, hogy azok az Ügyfelek, akik 2010 december 31.-éig regisztrálnak a „Kiemelt Partner” szolgáltatásra, most egy évig ingyen élvezheti annak előnyeit, így többek között ingyen kapják meg az oldalra beérkező valamennyi belföldi és nemzetközi fuvarozásra szóló árajánlatkérést!

 

Látogasson el most, új oldalunkra!

www.hungarotransport.hu

 A fuvarozók és szállítmányozók munkaadó oldala.

.

(Ezt a cikket 261 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .